Vezetni ízületi gyulladással, nem kellemes…

Hosszú ideje már, hogy a sárga taxim sofőrjeként kint vagyok az utakon. Szerencsére, mint ahogy soha sem, de máig sem a pénz az, ami miatt feltétlenül csinálom, hanem az utazás élménye, az embereken való segítség és az, hogy a társadalom legkülönlegesebb, legeltérőbb és leg-sokszínűbb tagjait ismerhetem meg ezáltal. Az egészben a legjobb, hogy teljesen ismeretlen emberek elképesztő, hogy milyen hamar meg tudnak nyílni egy vadidegen embernek tudván, hogy úgy sem valószínű, hogy még egyszer találkozunk és emiatt akár, a legféltettebb titkukat is képesek elmesélni, ha jól kérdez az ember.

Ebben az esetben én is különböző szerepekbe tudom magamat beleképzelni, hogy vajon most kije lehetek az utasnak. A legjobb barátja, az orvosa, az édesanyja, a pszichológusa, esetleg a főnöke, az edzője, az ex-pasija, vagy ex-nője és még sorolhatnám. A lényeg, hogy sokkal, de sokkal több lelki, testi, mentális gondot meghallgatok naponta, mint egy átlag erre szakosodott gyógyász. Bár nem volna kötelező, de igyekszem ezekre hiteles és megoldást kereső válaszokat is adni és nem csak le tudni valami félvállról vett, sokszor lekezelő fricskával.

Szóval rengeteget hallok emberek problémáiról, vagy éppen örömeiről és ezért szívesen ülök be az autóba és szívesen megyek el dolgozni, tulajdon képen majdnem minden nap. A taxizás mellet azért szerencsére marad időm hobbim űzésére, ami pedig nem más, mint a sportolás. Igyekszem minél fittebb maradni, hiszen a munkám során egész nap ülök, így kell a mozgás, nem akarom, hogy bármi bajom származzon abból, hogy nem tudok egészséges életmódot folytatni. a legtöbbször futni járok el, de szívesen űzök csapatjátékokat barátok körében és persze néha néha az edzőterembe is sikerül eljutnom. Egy szóval azt hiszem, hogy tudom kompenzálni az ülő munkámat úgy nagy átlagban.

Ahogy teltek az évek, a kedvem a munkámhoz és a hobbimhoz való elhivatottságom nem csökkent, de sajnos a fizikumom, korom növekedésével elkezdett gyengülni. És ez sajnos kisebb balesetekhez és kellemetlenségekhez vezet. Nem súlyos dolgokról beszélek, de lényegesen megnehezíti a mindennapokat a fájdalom.

Ez a fájdalom pedig nem más, mint a sportolásból fakadó zúzódás, ízületi gyulladás, duzzanatok, ficamok és rándulás. És ha fáj az ember dereka, térde, háta, akármilyen testrésze, elhihetitek, nem könnyű még az autóba se beülni, nem hogy egész nap vezetni és koncentrálni.

Megoldást kellett keresnem a problémáimra. Meg akartam találni a legjobb gyulladáscsökkentőt, amivel egyszerre kezelhetem az összes problémámat. Elkezdtem keresgélni, és nem kellett hozzá sok, hogy megtaláljam az erre legmegfelelőbb terméket, az Algoflex Dolo 50mg/g gélt. Egyszerre kezeli minden tünetemet sérülésemet, legyen az zúzódás, vagy ficam. A becsípődött derekamra is tökéletesen tudtam alkalmazni. Nem kell hozzá más, mint a fájdalom központjára felkenni és belemasszírozni, amíg a bőrünk be nem szívja. Két dologra kellett nekem nagyon odafigyelni. Az egyik az az, amire persze mindenkinek kell a gél alkalmazásakor, hogy nem lehet nyílt sebre, nyálkahártyára, szemre vagy egyéb nem épp bőrfelületre. Mert elég káros hatásai lehetnek. A másik, ami egy pozitívum, de kötelességemnek érzem, hogy felhívjam rá a figyelmet, az pedig főleg a sofőröknek, gépjármű vezetőknek szól, mégpedig az, hogy figyelemmegosztást nem okoz a gyulladáscsökkentő alkalmazása. Ez az egyik legjobb dolog benne, mert így nem kell aggódnom, hogy mikor kenem be magamat. Szóval nekem rendkívül bevált a termék, másnak is csak ajánlani tudom.

Kényelem és költséghatékonyság szempontjából pedig, nálam elsőbbséget élvez az online vásárlás, egyszerűen jobb nekem, ha csak megrendelem és nincs vele több gondom. Ahol ezt a legjobban megtudtam tenni az pedig a Prevenció patika , mely pillanatok alatt kiszállítja nekem a kért mennyiséget a segítő gyulladáscsökkentő gélemből és már használatba is tudom venni azonnal.

Rettentően megkönnyíti ez a termék a mindennapjaimat, hisz így nem kell attól félve ülnöm otthon sportolás és a munka helyett, hogy valami bajom esne. Sokat segített nekem az Algoflex Dolo 50mg/g gyulladáscsökkentő gélt és mindenkinek csak ajánlani tudom.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.