A taxiban rám talált szerelemtől az esküvőig

Honnan jöhet az ötlet, hogy válaszolni tudjunk a következő kérdésre, hogy ,, mi leszel, ha nagy leszel ’’ ?

Én az első játék autómat körülbelül 2 éves koromban kaptam a szüleimtől szülinapomra. Azonnal megtetszett a dolog, így nem volt kérdéses, hogy a későbbiekben is ezzel foglalkozzak. Bár a legtöbb fiú odavan az autókért, azt hiszem. De aztán ahogy múltak az évek a játékból valóság lett és így jutottam el odáig, hogy már rendszeresen ezzel foglalkozom és taxisofőr lettem. De ez volt életem legjobb döntése, ugyanis az egyik utam során talált rám a szerelem.

Milyen érzés szerelembe esni?

Csodálatos, szinte nem tudom szavakba önteni és leírhatatlan. Úgy érzed, hogy a másik illetővel vált teljessé az életed, és, hogy bár eddig nem vetted észre, de nem voltál nélküle egész, ő tölti azt a maradék helyet az életedben, amit nem tudnál más dolognak szentelni. Állandóan boldog vagyok és pozitívabban látom a világot.

Mikor jön az esküvő?

Szerintem egy férfinak tudnia kell, hogy mikor jön el annak az ideje, hogy megkérje a barátnője kezét. Persze, azért ez valószínűleg szóba is jön egy kapcsolatban, akár többször is, de fontos, hogy legyen valami meglepetés, vagy valami romantikus a dologban. Például hirtelen térdelj le egy romantikus helyen, vagy kérd ki egy közös vacsora során a szülők társaságában a féltett kislányuk kezét, mint ahogy régen ez szokás is volt. A lényeg az, hogy ezt nem kell és nem is szabad elsietni, és tudni fogjuk, hogy mikor jön el az ideje, de próbáljunk a realitás talaján maradni, ha nagyon szerelmes vagy se kérd meg a hölgy kezét 3 hónap után, mert az még nem elegendő idő ahhoz, hogy valakit teljesen megismerjünk. Itt ebben az esetben inkább évekről kell, hogy beszéljünk.

Mivel jár egy esküvő megszervezése?

Például azért, hogy megörökítsük a nagy napot utána néztem a neten az esküvői videós áraknak és meglepően barátságos összegekkel találtam szemben magam. Egy dolog tuti biztos, hogy megéri megörökíteni egy olyan napot, polgári és esküvői szertartást, amely életünk legboldogabb napjai közé fog tartozni, amikor nem kell holmi szerepjátékkal megjátszanunk magunkat, amikor a világ legboldogabb emberei közé tartozhatunk és remélhetőleg utána már mindig így fogunk érezni. Testi jeleket meg lehet játszani, de érzelmeket nem. Ezen kívül természetesen még rengeteg a teendő, de szerintem mindenképpen érdemes az első teendők közé felírni a listára, hogy újra meg újra visszarepülhessünk az időben és ismét a szemünk előtt lássuk, full HD minőségben, zenei aláfestéssel a templomi és a polgári szertartásról készült megvágott esküvői videókat meg a képeket is, amik kreatív fotózás keretében készültek.

Volt valami egyedi az esküvőtökben?

A szakmámnak köszönhetően ismerhettem meg a feleségemet, úgyhogy az esküvői menetnél mi egy taxiban ültünk, de persze nem kellett érte fizetni, mert az esküvői videós árakkal ellentétben a taxi árak saját magam is bevallom, hogy nem mindig arra mennek ki, hogy pénztárca barátok legyenek, de ennek ellenére én csak ajánlani tudom mindenkinek, mert így is megéri. Szóval a sárga kiskocsi szállított minket egyik helyről a másikra. Azóta is felidézem azt a napot munka közben, mert nehéz lenne elfelejteni és ezzel párhuzamban a megismerkedésünk napját is mindig felidézem, hiszen, ahogy már említettem, az is egy taxiban történt.esküvői videós árak

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.