Minőségi polc, állványrendszer? Egy taxis erre is tudja a választ

Taxisként az ember sok mindent hall és lát. Látni általában a már jól ismert útvonalat, és különfélébbnél különfélébb személyeket szoktam, ám az évek során jó emberismerő lettem, így könnyen felismerem a jellemüket, életüket. Vannak visszatérő vendégek, de legtöbb az új. Általános meggyőződés, hogy a taxi sokba kerül, így a gazdagokon kívül a többi ember nem igen használja, csak olyankor, mikor nem tud máshogy hazamenni. Beteg nagymama, részeg haverok, vagy különleges esemény kíséretében szokták igénybe venni a szolgálatomat.

Volt, hogy egy embert is hazavittem, látszott, hogy nem annyira tehetős, olyan közép osztály beli. Mondta, hogy szállítókén dolgozik, polcokat, állványokat szállít, és ha egyszer talán szükségem lenne ilyesmire, ő szívesen segít! Hát mondom, köszönöm, majd megadta a számát. A fickó kedvesnek tűnt, és otthon mikor leszakadt a polcunk, úgy gondoltam, itt a lehetőség. Felvette, és azt mondta csekkoljam a RackingLog oldalát, mert ott minden szükséges információs megtalálok.

Megnéztem, és azt kell hogy mondjam, hogy tényleg széles a választék, és egy profi szolgáltatásnak tűnik. Nekem polcra és állványrendszerre is szükségem volt, így ehhez mérten kerestem. Jó volt, hogy mindent megtaláltam könnyedén, és meggyőző volt a haver szövege, miszerint ők már 25 éve élen járnak a raktározási piacon, így bízzam csak rájuk magamat.

Legjobban a salgó fémpolcok tetszettek, mivel csavarmentes kivitelbe is kaphatóak voltak, ami olcsóbb is, mint a csavaros változat. És minőségi horganyzott acélból készültek. Egyszerűen és gyorsan lehetett összeszerelni, azon kívül a gyártó garanciát vállal a termékre.

Úgy döntöttem, ajánlatot kérek. Ez fontos elhatározás volt, amit később sem bántam meg. Beszéltem az egyik dolgozóval, aki mondta, hogy számoljunk ki mindent, hogy pontosan mekkora állványra lesz szükség. Miután minden adatot elmondtam, megegyeztünk egy körülbelüli árban. Kedvezőnek tűnt, a feleségemnek is tetszett az ajánlat, így hát megrendeltük.

Nem kellett sokat várni, a megbeszélés után pár nappal később már ki is hozták az új polcokat.

Nagyon tetszett nekünk az egész, maga ahogyan kinézett, teljesen feldobta a lakást, és végre van hely ahova pakoljunk. A polcok nagy teherbírása miatt szinte bármennyi súlyt helyezhetünk rá! Még anyósoméknak is tetszett, pedig féltem, hogy ők túl modernnek tartják esetleg ezt a megoldást, de nem.

Bár nem szoktam promóterkedni, de úgy gondolom, hogy jó vásárt csináltam, és ha esetleg taxizásnál majd egy vendégem megkérdezi, hogy honnan vegyen polcokat és állványrendszert, én büszkém fogom ajánlani a RackingLog polcrendszereket. Minőségi polc, állványrendszer? Most már erre is tudom a választ: RackingLog. Értékálló és minőségi munka!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.