Ekkora forgalmat?!

Budapesten az éjszakák általában elég forgalmasak, nem sokat tétlenkedünk. Viszont vannak olyan éjszakák, amikor úgy tűnik, hogy tényleg szó szerint az egész város kint van az utcákon. Volt olyan alkalom is, hogy egyetlen társasághoz három autó kellett, ráadásul ez is csak úgy volt elég, hogy az egyik egy hétszemélyes volt.buszbérlés-300x168

Lehet, hogy jobban jártak volna inkább azzal, ha a buszbérléssel próbálkoznak. Arról már ne is beszéljünk, hogy ennyi ember együtt mennyire hangos tud lenni. Ráadásul, mire kitalálták, hogy ki melyik autóban és kivel szeretne utazni, gyakorlatilag már elindíthattuk volna az órát, hogy ne mi járjunk rosszul a hosszú várakozással.

Az ekkora társaságoknak legalább az az előnye megvan, hogy sok a borravaló. Gondolom, mindenki bőven számolja a saját részét a viteldíjból, és ami így összeadódik, az legalább kárpótol minket a hosszú várakozásért és a hangos útért. Alapvetően jobban szeretek napközben dolgozni, mert akkor többféle emberrel van dolgom. Az éjszakai és kora hajnali utasok elég egyformák és egy idő után már unalmasak.

Főleg, ha azt gondolják magukról, hogy nagyon szórakoztatóak, és próbálnak velem vicceskedni. Alapvetően nem tartom magamat egy humortalan embernek, de az ilyen esetekben az udvarias mosolynál nem futja többre tőlem. Szerencsére, ha észre is veszik ezt az ilyen utasok, tíz perc múlva már akkor sem emlékeznek rá.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.