Cigaretta helyett EuroMillions

3 éve van már, hogy 15 év után letettem a cigarettát. Előtte naponta egy dobozzal szívtam, ami körülbelül 1000 forintot jelentett. Sok pénzem lett ahhoz képest, mint ami volt a dohányzás alatt. Mintha megemeltem volna a saját fizetésemet. Viszont mindenképpen ki akartam használni, hogy végre van egy kis költőpénzem. Mindig is szerettem volna lottózni, de sose volt rá pénzem a cigi miatt…

Felmentem az internetre és láttam, hogy lehet online játszani és találtam egy nekem való játékot, a lottó neve: EuroMillions. Először nem értettem teljesen, hogy mit és hogyan kell csinálni, de aztán elolvastam nagyjából a szuperlotto.com teljes weboldalát és máris képbe kerültem! Miután elkezdtem játszani az EuroMillions-szal, eltelt pontosan 15 hét és 770 ezer forintot nyertem rajta!!!

Pontosan 15 hét telt el az első játékom óta és én pontosan 15 évig dohányoztam, ez tudom, hogy a sors volt, 100%-ig biztos voltam benne! Ennek így kellett történnie, az élet megjutalmazott azért, mert erős voltam és abba tudtam hagyni a dohányzást. Eddig nem hittem ennyire a sorsszerűségben, de az EuroMillions megtanított rá, hogy igenis, hinnem kell benne!

Amióta az EuroMillion-szal játszom, sokkal kiegyensúlyozottabb lett az életem. Nem maga a játék miatt, hanem mert motivált és segített a jutalommal. Úgy érzem, hogy így meg lettem becsülve, el lett ismerve a sikerem, hogy leraktam a cigit végleg. Egyébként a pénz felét odaadtam, hogy dohányzásellenes kampányokat tudjanak csinálni. Tudom, hogy ez nem sok pénz, de azért mégis valami, és a szándékom pedig tényleg jó.

Én bátran buzdítok mindenkit arra, hogy játsszon online lottót, mert mindenkinek megvan az esélye arra, hogy nyerjen! Viszont azt is szeretném elmondani, hogy szerintem csak annak van esélye nyerni, akiben nemes szándék rejlik. Legyen szó kisebb vagy nagyobb összegről, nem ez a fontos. Az életben is mindenki azt kapja, ami jár neki! Szerintem ezt mindenkinek érdemes megfogadnia!

Ami pedig az EuroMillions érinti. Szeretnék így a cikkemen keresztül köszönetet mondani az EuroMillions megalkotóinak, hogy 2004. februárjában létrehozták ezt a csodálatos lottót. Az EuroMillions még ha nem is tudott róla, de egyértelműen nagyon nagy segítséget nyújtott nekem ezzel a hatalmas lökettel, miután leraktam a cigit. Írtam egy levelet is az oldalukon keresztül, amit remélem, hogy megkapnak! Ebben kifejeztem a mérhetetlen hálámat, annak ellenére, hogy tudom, nem konkrét ők vagy a játék segített, hanem a sors akarta így ezt az egészet. Nem mindig csak a végeredmény a lényeg, itt, az én esetemben sem. Sokszor fontosabb az oda vezető út!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.